Overslaan en naar de inhoud gaan

Weg afgesloten door werkzaamheden Buitenring Parkstad

Geplaatst opvrijdag 27 september 2019 - 6:00

Door werkzaamheden is in het weekend van 27 tot en met 30 september de A76 afgesloten ter hoogte van Nuth.

De Buitenring Parkstad Limburg en de aansluiting op de A76 worden dan voltooid en het turboverkeersplein in gebruik genomen.

Vervangen toerit
In het laatste weekend van september wordt toerit Nuth richting Kerensheide afgesloten vanaf vrijdagavond 21:00 uur. Deze wordt dan weggehaald en vervangen door de nieuwe afrit Nuth. De rechter rijstrook van de A76 richting Kerensheide is 's nachts dicht, maar verkeer kan gebruik maken van de linker rijstrook.

Omleiding
Bestuurders die gebruik willen maken van de toerit vijf Nuth richting Kerensheide kunnen rijden via de Daelderweg, de Nieuwe Nutherweg en toerit vijf Schinnen.

Omleiding A76 (sept 2019(
Omleiding
Foto: Rijkswaterstaat

Turboverkeersplein
De nieuwe af- en toerit Nuth vanuit Heerlen en richting Kerensheide en de turboverkeersplein zijn maandag 30 september voor de ochtendspits klaar en open voor verkeer. De oude af- en toerit zijn dan definitief gesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen