Sebastian Papst - directeur Airport Weeze

Nieuwe luchthavendirecteur voor Airport Weeze

De 43-jarige Sebastian Papst wordt de nieuwe directeur van vliegveld Weeze, net over de grens bij Well. Hij volgt Ludger van Bebber op, die de nieuwe directeur van Flughafen Dortmund GmbH wordt.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Vliegveld Weeze verwelkomt weer passagiers

Het Duitse vliegveld Weeze, net over de grens bij Venray, is weer in bedrijf. De eerste passagiersvlucht vertrok afgelopen zondag naar Malaga, na een onderbreking van negentig dagen wegens de coronacrisis.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Opnieuw miljoeneninjectie nodig voor vliegveld Weeze

Vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Well, heeft opnieuw miljoenen euro's steun nodig om te kunnen blijven bestaan.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Coronavirus: geen lijnvluchten meer vanaf vliegveld Weeze

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft Ryanair alle lijnvluchten vanaf vliegveld Weeze geschrapt.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Financiële problemen voor vliegveld Weeze, toekomst onzeker

De toekomst van vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Well, is onzeker. Het vliegveld zit in de financiële problemen en het aantal passagiers is dramatisch gedaald.

Zelfrijdende busjes op vliegveld Weeze

Passagiers op het Duitse vliegveld Weeze, net over de grens bij Well, kunnen vanaf donderdag instappen in zelfrijdende busjes.

PvdA in verkiezingsprogramma streng voor luchtvaart

De Limburgse PvdA heeft haar verkiezingsprogramma voor de provinciale statenverkiezingen aangescherpt op het punt van vliegverkeer en vliegvelden.

Tien vluchten Weeze geschrapt door staking Ryanair

Op vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Bergen, gaan vrijdag tien van de achttien vluchten niet door vanwege de staking bij Ryanair.

Passagiers Ryanair onverrichter zake op vliegveld Weeze

Een aantal Ryanair-passagiers is pas in de terminal van vliegveld Weeze tot de ontdekking gekomen dat hun vlucht is gecancelled.

Zes vluchten Weeze geschrapt door staking Ryanair

Zes van de veertien geplande Ryanair-vluchten van vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Bergen, gaan woensdag niet door.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten