Overslaan en naar de inhoud gaan

Weertse wijk Keent verlost van kraaiende haan

Geplaatst opmaandag 6 juli 2015 - 8:35

De Weertse wijk Keent is sinds zondag verlost van een kraaiende haan. De politie hielp een handje mee bij het vangen van het beestje.

De haan veroorzaakte al weken overlast met zijn vervelende gekraai.

Politie
Zondagavond liep de haan door een straat in de wijk. De jeugd uit de buurt zette daarom een eigen actie op touw en rende het beestje achterna in een poging hem te pakken te krijgen. De politie kwam ter plaatse om de buurtbewoners een handje te helpen, zo schrijft de politie Weert op Facebook.

Gevangen
De samenwerking tussen de agenten en de kinderen bleek succesvol. De haan werd gelokaliseerd en gevangen. Het beestje is vervolgens overgebracht naar de kinderboerderij in de IJzeren Man.

Ook in de wijk Groenewoud houdt een haan de gemoederen bezig, maar daar loopt het beest nog altijd vrij rond.

Lees ook: Buurtbewoners in Weert jagen op kraaiende haan

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gedoe rondom kraaiende haan in Heerlen
Haan Heerlen Overlast
Kraaiende haan houdt Heerlen bezig
Flatbewoners verlost van 'schreeuwende' haan
Bewoner die wijk teisterde kan fluiten naar installatie
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen