Overslaan en naar de inhoud gaan

Weertse wijk Keent verlost van kraaiende haan

Geplaatst opmaandag 6 juli 2015 - 8:35

De Weertse wijk Keent is sinds zondag verlost van een kraaiende haan. De politie hielp een handje mee bij het vangen van het beestje.

De haan veroorzaakte al weken overlast met zijn vervelende gekraai.

Politie
Zondagavond liep de haan door een straat in de wijk. De jeugd uit de buurt zette daarom een eigen actie op touw en rende het beestje achterna in een poging hem te pakken te krijgen. De politie kwam ter plaatse om de buurtbewoners een handje te helpen, zo schrijft de politie Weert op Facebook.

Gevangen
De samenwerking tussen de agenten en de kinderen bleek succesvol. De haan werd gelokaliseerd en gevangen. Het beestje is vervolgens overgebracht naar de kinderboerderij in de IJzeren Man.

Ook in de wijk Groenewoud houdt een haan de gemoederen bezig, maar daar loopt het beest nog altijd vrij rond.

Lees ook: Buurtbewoners in Weert jagen op kraaiende haan

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gedoe rondom kraaiende haan in Heerlen
Haan Heerlen Overlast
Kraaiende haan houdt Heerlen bezig
Flatbewoners verlost van 'schreeuwende' haan
Bewoner die wijk teisterde kan fluiten naar installatie
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen