Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerts koppel uit Temptation Island ouders geworden

Geplaatst opvrijdag 4 december 2020 - 15:12

Gianni en Melissa, het Weerter koppel dat hun relatie testte in het tv-programma Temptation Island, zijn donderdag ouders geworden van een zoon.

Dat maken de kersverse ouders vrijdag bekend op Instagram. Het jongetje heeft de naam Donder gekregen.

Telefoon gesmokkeld
Gianni en Melissa waren een spraakmakend koppel in Temptation Island. Ze moesten vroegtijdig het programma verlaten, omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar het eiland.

Lees ook: Betrapt op smokkelwaar: Weerts koppel uit realityshow gezet

Eigen Instagram voor baby
Na hun deelname maakten ze in mei bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het stel was op 7 december uitgerekend, maar de baby besloot eerder te komen. Hoe het kindje heet, is vooralsnog niet bekend. Onder de naam 'Baby D' heeft het duo al een Instagram-account gemaakt voor hun zoon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen