Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerts koppel uit Temptation Island ouders geworden

Geplaatst opvrijdag 4 december 2020 - 15:12

Gianni en Melissa, het Weerter koppel dat hun relatie testte in het tv-programma Temptation Island, zijn donderdag ouders geworden van een zoon.

Dat maken de kersverse ouders vrijdag bekend op Instagram. Het jongetje heeft de naam Donder gekregen.

Telefoon gesmokkeld
Gianni en Melissa waren een spraakmakend koppel in Temptation Island. Ze moesten vroegtijdig het programma verlaten, omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar het eiland.

Lees ook: Betrapt op smokkelwaar: Weerts koppel uit realityshow gezet

Eigen Instagram voor baby
Na hun deelname maakten ze in mei bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het stel was op 7 december uitgerekend, maar de baby besloot eerder te komen. Hoe het kindje heet, is vooralsnog niet bekend. Onder de naam 'Baby D' heeft het duo al een Instagram-account gemaakt voor hun zoon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen