Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerts koppel gaat relatie testen in Temptation Island

Geplaatst opdonderdag 6 februari 2020 - 15:32

Gianni en Melissa uit Weert gaan dit jaar op Temptation Island kijken hoe sterk hun relatie is.

RTL maakte deze week de namen bekend van de vier koppels die zich op het eiland gaan laten verleiden.

Vertrouwen
De 27-jarige Gianni en zijn vier jaar jongere vriendin Melissa zijn pas een jaar samen, maar hebben wel al wat barstjes in hun relatie. Gianni is in het begin van de relatie vreemdgegaan, waardoor het vertrouwen van Melissa niet erg groot is. Op het eiland hoopt hij haar vertrouwen terug te winnen.

De Villa
Het was nog maar de vraag of Temptation Island dit jaar zou worden uitgezonden. Wegens grensoverschrijdend gedrag van deelnemers van realityshow De Villa werd besloten het programma van de buis te halen en soortgelijke shows tegen het licht te houden. Na gesprekken met de deelnemende koppels is besloten Temptation Island toch uit te zenden.

De eerste aflevering is op woensdag 26 februari (20.30 uur) op RTL 5 te zien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen