Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerter broedplaats wil oud stadhuis kopen

Geplaatst opzaterdag 17 maart 2018 - 9:12

Cwartier, de beheerders van het voormalige stadhuis in Weert, wil het gebouw aan de Beekstraat aankopen van de gemeente.

Broedplaats Cwartier heeft het voormalige gemeentehuis nu nog in bruikleen van de gemeente Weert.

90 procent
In het pand kunnen ondernemers een werkruimte huren. Met ruim 75 bedrijven is bijna 90 procent van de beschikbare ruimten in het pand inmiddels in gebruik.

Samenwerking
Ook wil de Weerter broedplaats de samenwerking opzoeken met de binnenstad. Geerd Simonis van C’magne, samen met John Jacobs en Brian Voesten van Skice mede-eigenaar van Cwartier, licht toe: "De Weerter binnenstad staat op het punt om van kleur te veranderen. Traditionele retailers verdwijnen. Ze maken ruimte voor nieuwe functies die het centrum een nieuwe dynamiek moeten geven. We nodigen vastgoedeigenaren uit om samen een plan te gaan maken dat een oplossing biedt voor de winkelleegstand en de binnenstad de bestemming en allure geeft die past bij deze tijd."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen