Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerter basketballers verslaan Almere Sailors

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 22:24

De mannen van BAL zijn het nieuwe seizoen in de Dutch Basketball League met een overwinning begonnen.

De Weertenaren moesten op bezoek bij de Almere Sailors en stonden na het eerste kwart in het Topsportcentrum met 11-18 voor.

Riante voorsprong bij rust
In het tweede kwart nam het team van coach Radenko Varagic meer afstand van de mannen uit Flevoland en sloot de eerste helft van de wedstrijd af met een voorsprong van 14 punten: 31-45.

Eerste punten
Na de hervatting verkleinden de Sailors de achterstand, maar met een sterk vierde kwart won BAL met 64-81 en pakte het team de eerste punten van de competitie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen