Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerter basketballers in slotfase onderuit tegen Zwolle

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 10:09

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben in eigen huis met 57-67 verloren van Landstede Basketbal uit Zwolle.

De 15-jarige Freek Wijnands maakte zijn debuut bij BAL. BAL sloot het eerste kwart met 15-13 af, maar stond bij rust met 27-35 achter.

Jonge ploeg
In het tweede deel van de wedstrijd sloop BAL iets dichterbij (46-50), maar in het afsluitende kwart lukte bij BAL niet veel meer en zag de Zwolse ploeg uitlopen tot 57-67. BAL speelde met een zeer jonge ploeg. De 15-jarige Freek Wijnands maakte zijn debuut bij BAL, Yarick Brussen was met 18 jaar en 1 maand de oudste speler bij de Weertenaren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen