Overslaan en naar de inhoud gaan

Weerter basketballers in slotfase onderuit tegen Zwolle

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 10:09

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben in eigen huis met 57-67 verloren van Landstede Basketbal uit Zwolle.

De 15-jarige Freek Wijnands maakte zijn debuut bij BAL. BAL sloot het eerste kwart met 15-13 af, maar stond bij rust met 27-35 achter.

Jonge ploeg
In het tweede deel van de wedstrijd sloop BAL iets dichterbij (46-50), maar in het afsluitende kwart lukte bij BAL niet veel meer en zag de Zwolse ploeg uitlopen tot 57-67. BAL speelde met een zeer jonge ploeg. De 15-jarige Freek Wijnands maakte zijn debuut bij BAL, Yarick Brussen was met 18 jaar en 1 maand de oudste speler bij de Weertenaren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen