Overslaan en naar de inhoud gaan

Weertenaar wint met zijn imitatie De Casting Kantine

Geplaatst opvrijdag 8 januari 2021 - 10:22

De 34-jarige Ricardo Ras uit Weert heeft donderdag met zijn imitatie van Robert ten Brink het programma De Casting Kantine gewonnen.

Hij wint een glansrol in het persiflageprogramma De TV Kantine. Zo'n 972.000 mensen keken naar het programma volgens cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Imitatietalent
In De Casting Kantine zochten Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap naar een nieuw imitatietalent voor De TV Kantine. Uit de honderden aanmeldingen bleven uiteindelijk nog maar drie typetjes over: Robert ten Brink, Britt Dekker en Arjen Lubach.

Vervolgens werd alles uit de kast getrokken en kwam 'Robert ten Brink' als winnaar uit de bus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen