Overslaan en naar de inhoud gaan

Weertenaar opgepakt voor gooien vuurwerk naar politie

Geplaatst opvrijdag 2 maart 2018 - 16:04

De politie heeft vrijdag een 26-jarige man uit Weert opgepakt die verdacht wordt van gooien van vuurwerk naar politieagenten tijdens de jaarwisseling.

Op oudejaarsnacht rond 01:45 uur veroorzaakte iemand op de Oelemarkt in Weert een flinke vuurwerkknal, waarbij een politieagent gehoorschade opliep.

Gehoorschade
Ook andere omstanders hadden last van de knal. De Weertenaar mag op een later tijdstip aan de rechter uitleggen waarom hij met vuurwerk gooide.

Lees ook: Gehoorschade bij agent na vuurwerkbom

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen