Overslaan en naar de inhoud gaan

Weert sluit twee panden: drugs en wapens gevonden

Geplaatst opdonderdag 7 oktober 2021 - 11:23

De gemeente Weert heeft onlangs een woning en een bedrijfspand voor meerdere maanden gesloten. In de panden zijn drugs en wapens gevonden.

Een bedrijfspand aan de Graafschap Hornelaan is voor zes maanden gesloten op last van Burgemeester Vlecken. In het pand zijn softdrugs en voorbereidingspullen voor de productie van drugs aangetroffen.

In een woning aan de Looimolenstraat zijn een alarmpistool, stroomstootwapen en hard- en softdrugs aangetroffen. De burgemeester heeft de woning voor drie maanden laten dichttimmeren.

Lees ook: Burgemeester Vlecken sluit twee drugspanden in Weert

Wet Damocles
In juni sloot de toen kersverse burgemeester Vlecken ook al twee drugspanden. Dankzij de Wet Damocles is het voor hem mogelijk drugspanden te sluiten. De wet geeft burgemeesters de kans om woningen waar hard- of softdrugs zijn gemaakt, verkocht of gevonden te verzegelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen