Overslaan en naar de inhoud gaan

Weert onderdeel van grote drugsactie politie

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2015 - 11:54

In Weert, Roosendaal, Den Bommel, Oudenbosch en Sint Willebrord is de politie dinsdag bezig met een grote actie tegen drugscriminaliteit.

In Weert vond de politie amfetaminen, en een paar 1000-litertanks. In Roosendaal en Den Bommel zijn chemicaliën in bedrijfspanden gevonden. In totaal zijn tachtig mensen ingezet bij de actie.

Behalve de politie zijn ook de douane en de gemeenten betrokken bij de operatie. De actie is onderdeel van de aanpak van de drugscriminaliteit in het zuiden van het land. Daarvoor is extra politiecapaciteit beschikbaar.

Bron: YouTube
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vieze stank verraadt drugslab in Bunde
Politie vindt speed en xtc op studentenkamer in Heerlen
Politie valt drugslab Kessel-Eik binnen: 3 arrestaties
Duitse amfetaminezaak leidt naar Zuid-Limburg
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen