Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Weert meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 16:43

Weert is de Meest Mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg.

De bekendmaking was donderdag tijdens een bijeenkomst in Brunssum. Behalve Weert waren Stein, Sittard-Geleen, Beek en Venray genomineerd.

Aandacht
De titel wordt elk jaar door het Platform Mantelzorg Limburg toegekend aan de Limburgse gemeente die volgens het platform het beste in slaagt om aandacht voor mantelzorg en mantelzorgers in te bedden in het mantelzorgbeleid.

Dementie
Een van de projecten die in Weert lopen is bedoeld om mantelzorgers voor demente ouderen te ontlasten. Daarvoor zijn in Weert vrijwilligers ingeschakeld, die de taken van een mantelzorger bijvoorbeeld een keer per week overnemen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen