Overslaan en naar de inhoud gaan

Weert meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 16:43

Weert is de Meest Mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg.

De bekendmaking was donderdag tijdens een bijeenkomst in Brunssum. Behalve Weert waren Stein, Sittard-Geleen, Beek en Venray genomineerd.

Aandacht
De titel wordt elk jaar door het Platform Mantelzorg Limburg toegekend aan de Limburgse gemeente die volgens het platform het beste in slaagt om aandacht voor mantelzorg en mantelzorgers in te bedden in het mantelzorgbeleid.

Dementie
Een van de projecten die in Weert lopen is bedoeld om mantelzorgers voor demente ouderen te ontlasten. Daarvoor zijn in Weert vrijwilligers ingeschakeld, die de taken van een mantelzorger bijvoorbeeld een keer per week overnemen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen