Weerbericht

 • Neerslag
 • Wind
 • Zon
 • Ma weatherIcon 90%
  1  /  2  NW
  0 u
 • Di weatherIcon 20%
  1  /  2  WNW
  2 u
 • Wo weatherIcon 50%
  2  /  3  W
  3 u
 • Do weatherIcon -1° 60%
  2  /  3  ZW
  1 u
 • Vr weatherIcon -4° 30%
  2  /  3  ONO
  4 u

Vandaag

Vandaag
- 1 / 2 NW
Waterkoude maandag met lichte regen en in Zuid-Limburg sneeuw: gladheid

Om 7 uur viel er in Zuid-Limburg sneeuw en in Vijlen lag 5 cm sneeuw; in het Vijlenerbos en op de Vaalserberg nog iets meer.
Het blijft vandaag bewolkt en bij temperaturen van 0 graden zijn er in Zuid-Limburg perioden met sneeuw: boven de hogere gebieden 3 tot 7 cm en op de Vaalserberg/Drielandenpunt meer met uiteraard aanhoudende gladheid waarbij het mistig is.
In Noord- en Midden-Limburg zijn er lange perioden met lichte (mot)regen; ten zuiden van Roermond ook natte sneeuw. Het wordt vanmiddag in Noord-Limburg hooguit 3 à 4 graden en in Zuid-Limburg 0 tot 1 graden. Het is waterkoud bij een zwakke wind uit NO en later uit W.
Vanavond valt er nog motregen en eerst boven de hoogste gebieden motsneeuw; uiteindelijk ook daar motregen.

Morgen

In de nacht is het bewolkt en er zijn perioden met lichte regen of motregen; in Zuid-Limburg komt mist voor. Het is 3 à 4 graden in Noord- en Midden-Limburg en 1 à 2 graden in Zuid-Limburg.
Dinsdagochtend is het bewolkt met in Zuid-Limburg motregen en mist; het langst in het uiterste zuidoosten. Geleidelijk wordt het ook daar droog en in de middag komen er enkele opklaringen. Tijdens zonnige perioden wordt het maximaal 6 graden; hogerop in Zuid-Limburg 4 à 5 graden. Het waait zwak uit NW en geleidelijk uit ZW tot W.

Verdere vooruitzichten

Woensdag is het half tot zwaar bewolkt en tijdelijk valt er wat regen of een aantal buien. Bij een matige wind uit W wordt het maximaal 6 graden.
Vanaf donderdag wordt het volgens Meteo Limburg kouder en daarbij is het half tot zwaar bewolkt.
Vooral donderdag valt er af en toe wat lichte (mot)regen en tijdelijk ook lichte (mot)sneeuw. Het wordt maximaal 3 à 4 graden, waarna het vrijdag en in het weekeinde hooguit 2 à 3 graden en overwegend droog wordt bij een matige wind. Tijdens opklaringen gaat het dan in de nachten enkele graden vriezen.