Overslaan en naar de inhoud gaan

Wéér twee auto's uitgebrand in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 26 november 2015 - 6:34

In de nacht van woensdag op donderdag is opnieuw een auto in vlammen op gegaan in Maastricht. Ook een ernaast geparkeerde auto brandde uit. Een derde auto liep brandschade op.

Even na middernacht merkten omwonenden in de wijk Daalhof de brand op.

De politie verstuurde direct een Burgernetbericht, maar dat leverde afgelopen nacht nog geen resultaat op. De politie houdt sterk rekening met brandstichting.

49ste autobrand?
Mocht het daadwerkelijk om brandstichting gaan, dan is dat alweer de 49ste aangestoken autobrand sinds het voorjaar. Maastricht wordt sinds het voorjaar regelmatig opgeschrikt door autobranden. Na elke autobrand volgt een uitgebreid technisch- en buurtonderzoek. Ook politiepatrouilles die 's avonds door de stad rijden, zijn extra waakzaam. De recherche onderzoekt de zaak, maar staat vooralsnog voor een raadsel.

Foto: Kimberley Linke
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt reeks autobranden in Maastricht
Opnieuw auto in brand in Maastricht
Autobranden houden Maastricht in de greep
Weer autobrand in Maastricht, numero 38
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen