Overslaan en naar de inhoud gaan

Wéér twee auto's uitgebrand in Maastricht

Geplaatst opdonderdag 26 november 2015 - 6:34

In de nacht van woensdag op donderdag is opnieuw een auto in vlammen op gegaan in Maastricht. Ook een ernaast geparkeerde auto brandde uit. Een derde auto liep brandschade op.

Even na middernacht merkten omwonenden in de wijk Daalhof de brand op.

De politie verstuurde direct een Burgernetbericht, maar dat leverde afgelopen nacht nog geen resultaat op. De politie houdt sterk rekening met brandstichting.

49ste autobrand?
Mocht het daadwerkelijk om brandstichting gaan, dan is dat alweer de 49ste aangestoken autobrand sinds het voorjaar. Maastricht wordt sinds het voorjaar regelmatig opgeschrikt door autobranden. Na elke autobrand volgt een uitgebreid technisch- en buurtonderzoek. Ook politiepatrouilles die 's avonds door de stad rijden, zijn extra waakzaam. De recherche onderzoekt de zaak, maar staat vooralsnog voor een raadsel.

Foto: Kimberley Linke
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt reeks autobranden in Maastricht
Opnieuw auto in brand in Maastricht
Autobranden houden Maastricht in de greep
Weer autobrand in Maastricht, numero 38
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen