Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer storing bij Zuyderland: patiënten weggestuurd

Geplaatst opwoensdag 29 maart 2017 - 12:18

Het Zuyderlandziekenhuis heeft voor de tweede keer binnen drie dagen te kampen gehad met een storing van het elektronisch patiëntensysteem.

Patiënten van de poliklinieken in Heerlen, Geleen, Brunssum en Kerkrade kregen de keuze om te wachten of naar huis te gaan en een nieuwe afspraak te maken.

Oorzaak onbekend
Vooral de poli's waar veel met foto's wordt gewerkt zoals chirurgie, ondervonden de meeste problemen. De storing van woensdag duurde uiteindelijk ruim een uur. Wat de oorzaak is van de storing is niet duidelijk. Nadat het systeem opnieuw was opgestart functioneerde het weer. Er hoefden geen operaties uitgesteld te worden. Wel werd later begonnen met opereren.

Ook maandag waren er problemen omdat het systeem trager werkte dan normaal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Atrium en Orbis heten vanaf nu Zuyderland
Zuyderland Geleen ziekenhuis
Lang contract Zuyderland en CZ voor goedkopere zorg
Zorg is op: VGZ-patiënten niet meer welkom bij Zuyderland
Geen geldzorgen bij Zuyderland-ziekenhuizen
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen