Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer steekpartij bij azc Echt: drie gewonden

Geplaatst opvrijdag 29 oktober 2021 - 15:11

Bij een steekpartij in het asielzoekerscentrum in Echt zijn vrijdag drie mannen gewond geraakt. Dat gebeurde op klaarlichte dag.

Rond 13:30 uur kwam de melding van het steekincident op het terrein van het asielzoekerscentrum aan de Pepinusbrug bij de politie binnen.

Aanhouding
Volgens de politie raakten de slachtoffers lichtgewond en konden ter plaatse behandeld worden aan hun verwondingen. Agenten hoefden niet lang te zoeken naar een mogelijke dader. De verdachte kon kort na de steekpartij aangehouden worden.

Het is niet bekend wat de aanleiding voor het steekincident was.

Zeven gewonden
Het is overigens niet voor het eerst dat er gestoken is in het asielzoekerscentrum. Zo begon een man van Nigeriaanse afkomst in de avond van 21 april om zich heen te steken. Hij maakte zeven slachtoffers, twee raakten zwaargewond. De dagen na de steekpartij was het erg onrustig in en rondom het azc.

Lees ook: Azc-bewoners geschokt: 'Hij wilde iedereen neersteken'

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen