Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer raak op A76: file na ongeval met meerdere auto's

Geplaatst opwoensdag 19 juni 2019 - 7:54

Verkeer op de A76 moet woensdagochtend wederom rekening houden met de nodige vertraging.

Ter hoogte van Schinnen zijn meerdere auto's op elkaar geklapt. Een ooggetuige laat weten dat het op de linkerrijstrook mis is gegaan.

Hinder
Verkeer van Heerlen richting Geleen moet daardoor rekening houden met de nodige vertraging. Het is vooralsnog niet bekend of er gewonden zijn gevallen. Vanwege het ongeval is de linkerrijstrook een tijdje dicht geweest.

Derde keer
Eerder deze week ging het ook al mis op de A76. Maandagochtend moesten weggebruikers aanschuiven na een ongeval en ook dinsdagochtend was het raak op de snelweg.

Lees ook: Rijstrook dicht na ongeval op A76

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen