Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer puntenverlies voor PSV: druk op Van Bommel neemt toe

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 22:13

PSV-coach Mark van Bommel is verder onder vuur komen te liggen. Zondagavond heeft zijn ploeg wederom punten verspeeld, deze keer tegen laagvlieger FC Emmen: 1-1.

Donderdag zag de oefenmeester uit Maasbracht zijn ploeg met 4-0 verliezen bij Sporting Portugal. Daardoor zijn de Eindhovenaren uitgeschakeld in de Europa League

Competitie
In de competitie heeft de club uit de lichtstad zich niet kunnen revancheren. Van de laatste vijf duels in de Eredivisie wist de ploeg van Van Bommel slechts één keer te winnen. Twee duels werden verloren en driemaal werden de punten gedeeld.

#exitvanbommel
Op Twitter spuwen voetbalfans hun gal. De achterban van PSV lijkt klaar te zijn met de oud-speler. Ze hopen dat hij vertrekt, zo schrijven ze op social media.

Achterstand
De ambities bij de Eindhovenaren waren hoog aan het begin van dit seizoen, maar voor de winterstop lijkt het al gespeeld. De achterstand op concurrent Ajax Amsterdam bedraagt nu al dertien punten. PSV staat op een teleurstellende derde plek, met zeven punten minder dan nummer twee AZ.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen