Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer ongeval op A73: snelweg dicht

Geplaatst opvrijdag 23 april 2021 - 18:20

Op de A73 is vrijdagmiddag voor de tweede keer die dag een ongeval gebeurd. Twee vrachtwagens kwamen met elkaar in botsing bij Belfeld.

De snelweg was vanwege een ongeval eerder op de dag al dicht bij Venlo, en dat is nu ook op de plek van de laatste botsing het geval.

Brokstukken
Het ging rond 17:45 uur mis in noordelijke richting. Een vrachtwagen knalde door onbekende oorzaak achterop een andere truck. Op de plek van de botsing ligt de weg bezaaid met brokstukken. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen. Een ambulance is in ieder geval wel ter plaatse.

Inmiddels staat er een file tussen Beesel en Blerick. Het is niet bekend hoe lang de wegversperring gaat duren.

Lees ook: Vrachtwagen en auto botsen op A73: een zwaargewonde

Een automobiliste raakte vrijdagmiddag op de A73 zwaargewond bij een ander ongeval. Daar was ook een vrachtwagen bij betrokken. Het ging toen mis bij Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen