Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Weer nieuwe Roda JC investeerder in beeld

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 11:42

Het zou zomaar kunnen dat Roda JC in Belgische handen komt.

VI meldt dat huidige Roda-eigenaar Frits Schrouff onderhandelt met de Vlaamse ondernemer Bart Verhaeghe.

Club Brugge
Schrouff zou zijn volledige aandelenpakket willen verkopen aan de Belg. Verhaeghe is overigens geen onbekende in het voetbal. De vastgoedondernemer nam Club Brugge over en is daar nu ook voorzitter.

Spelen bij zustervereniging
De gedachte van Verhaeghe achter het kopen van de Kerkraadse club, is dat spelers die nog geen speelminuten krijgen bij een Belgische topclub net over de grens bij een zusterclub wel aan de slag kunnen.

Aleksei Korotaev
Lange tijd leek het erop dat de Zwitsers-Russische investeerder Aleksei Korotaev de toekomstige eigenaar werd. Maar vlak voor de definitieve overname belandde hij in de cel. Hij werd namelijk verdacht een ongedekte cheque van 17,7 miljoen euro te hebben uitgeschreven. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

Lees ook: Roda-investeerder Korotaev wint zaak om vervalsing

Salar Azimi
Een tijdje geleden meldde zich nog een steenrijke ondernemer: Salar Azimi. De Zeeuw zag zichzelf al in Limburg rondlopen. Schrouff gaf zelf aan dat de miljonair niet zijn voorkeur heeft.

Lees ook: Azimi meldt zich weer: 'Fifty-fifty dat ik Roda overneem'

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen