Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Weer nieuwe Roda JC investeerder in beeld

Geplaatst opvrijdag 20 april 2018 - 11:42

Het zou zomaar kunnen dat Roda JC in Belgische handen komt.

VI meldt dat huidige Roda-eigenaar Frits Schrouff onderhandelt met de Vlaamse ondernemer Bart Verhaeghe.

Club Brugge
Schrouff zou zijn volledige aandelenpakket willen verkopen aan de Belg. Verhaeghe is overigens geen onbekende in het voetbal. De vastgoedondernemer nam Club Brugge over en is daar nu ook voorzitter.

Spelen bij zustervereniging
De gedachte van Verhaeghe achter het kopen van de Kerkraadse club, is dat spelers die nog geen speelminuten krijgen bij een Belgische topclub net over de grens bij een zusterclub wel aan de slag kunnen.

Aleksei Korotaev
Lange tijd leek het erop dat de Zwitsers-Russische investeerder Aleksei Korotaev de toekomstige eigenaar werd. Maar vlak voor de definitieve overname belandde hij in de cel. Hij werd namelijk verdacht een ongedekte cheque van 17,7 miljoen euro te hebben uitgeschreven. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

Lees ook: Roda-investeerder Korotaev wint zaak om vervalsing

Salar Azimi
Een tijdje geleden meldde zich nog een steenrijke ondernemer: Salar Azimi. De Zeeuw zag zichzelf al in Limburg rondlopen. Schrouff gaf zelf aan dat de miljonair niet zijn voorkeur heeft.

Lees ook: Azimi meldt zich weer: 'Fifty-fifty dat ik Roda overneem'

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen