Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer nederlaag voor BSW

Geplaatst opzaterdag 3 december 2016 - 21:29

Na de 90-50 nederlaag in en tegen Groningen liep BSW twee dagen later thuis tegen Leiden weer tegen een grote nederlaag op: 53-73.

De Weerter basketbalploeg kwam zaterdag vanaf het beginsignaal niet in het spel voor. Er was veel te lang te weinig intensiteit en vooral onder de borden had BSW weinig tot niets te vertellen.

Leiden zette het duel al in het tweede kwart op slot. Twee minuten voor rust vertelde een onthutsende 16-40 tussenstand dat de rest van dit ongelijke treffen een formaliteit zou worden. Na een 23-42 ruststand liep de marge op tot maximaal 33-68 waarna BSW via een opleving in de slotfase het verschil alsnog fors wist te verkleinen. Matthew van Tongeren was met dertien punten de meest productieve speler bij de thuisploeg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Geld op: geen nieuwe spelers voor BSW Weert
BSW opent basketbalseizoen met verlies
Weer verlies voor basketballers BSW uit Weert
Verlies voor basketballers BSW uit Weert
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen