Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer nederlaag voor BSW

Geplaatst opzaterdag 3 december 2016 - 21:29

Na de 90-50 nederlaag in en tegen Groningen liep BSW twee dagen later thuis tegen Leiden weer tegen een grote nederlaag op: 53-73.

De Weerter basketbalploeg kwam zaterdag vanaf het beginsignaal niet in het spel voor. Er was veel te lang te weinig intensiteit en vooral onder de borden had BSW weinig tot niets te vertellen.

Leiden zette het duel al in het tweede kwart op slot. Twee minuten voor rust vertelde een onthutsende 16-40 tussenstand dat de rest van dit ongelijke treffen een formaliteit zou worden. Na een 23-42 ruststand liep de marge op tot maximaal 33-68 waarna BSW via een opleving in de slotfase het verschil alsnog fors wist te verkleinen. Matthew van Tongeren was met dertien punten de meest productieve speler bij de thuisploeg.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Geld op: geen nieuwe spelers voor BSW Weert
BSW opent basketbalseizoen met verlies
Weer verlies voor basketballers BSW uit Weert
Verlies voor basketballers BSW uit Weert
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen