Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer minderjarige jongens opgepakt voor supermarktoverval

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 14:45

Twee jongens van 15 en 17 jaar zijn dinsdagmorgen gearresteerd voor betrokkenheid bij de overval op de supermarkt in Swalmen.

De jonge overvallers werden van hun bed gelicht in Reuver.

Meer aanhoudingen
Vorige week werden ook al twee minderjarige jongens opgepakt op verdenking van de overval vorige week maandag. Het gaat om twee Venlonaren van 15 en 17 jaar. Het duo werd op de avond van de overval aangehouden. Zij zaten in voorarrest dat afgelopen vrijdag met veertien dagen is verlengd.

Bedreiging
De Jan Linders aan de Sint Jansplein werd op 20 januari rond 20:45 uur overvallen. Een groepje jongeren was in de supermarkt. Ze bedreigden kassamedewerkers met een mes. De overvallers gingen er met geld en sigaretten te voet vandoor.

Lees ook: Jongens (15) en (17) vast voor supermarktoverval Swalmen

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen