Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer horrorkijkcijfers voor Twan Huys

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 11:23

Bijna een maand na een eerder laagterecord van 308.000 kijkers bereikt RTL Late Night maandagavond opnieuw een dieptepunt met slechts 188.000 kijkers.

Dat meldt het AD op basis van de Stichting KijkOnderzoek.

Pauw
De Sevenumse presentator presenteert nu bijna twee maanden de latenighttalkshow, maar de horrorkijkcijfers blijven hem om de oren vliegen. Op hetzelfde tijdstip scoorde Hart van Nederland maandagavond 675.000 kijkers. Zijn grootste concurrent, Pauw, had een goede avond en wist 972.000 kijkers te boeien.

Kijkcijfers
Humberto Tan moest in de zomer van dit jaar het veld ruimen voor Huys, maar dit heeft nog niet zijn vruchten afgeworpen. Waar Tan nog geregeld een half miljoen kijkers trok, stemmen de kijkers niet af op Huys. Volgens het AD is de presentator uit Sevenum vaker niet dan wel in de kijkcijfertop 25 te vinden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen