Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer fysieke editie INKOM Maastricht dit jaar

Geplaatst opdinsdag 15 juni 2021 - 20:52

Nieuwe studenten kunnen dit jaar weer fysiek deelnemen aan de studentenintroductieweek INKOM in Maastricht.

Dat heeft de organisatie van de introweek bekendgemaakt.

Kennismaken
"Tijdens de INKOM van dit jaar kunnen onze eerstejaars in het écht, op locatie, kennismaken met elkaar, met de stad en met Maastricht University", zegt Iris Vloet, voorzitter van de Werkgroep INKOM (WGI).

Versoepelingen
Veel coronamaatregelen verdwijnen eind deze maand voor evenementen als die gebruik maken van vaccinatiebewijzen en toegangstesten. Dat heeft het demissionair kabinet onlangs besloten. INKOM mag dus fysieke evenementen en feesten in het programma opnemen. "Dat doen we natuurlijk wel veilig en verantwoord, en binnen de regels die op dat moment gelden", aldus Vloet.

Lees ook: INKOM Maastricht gaat door: vier draaiboeken op tafel

De introductieweek voor alle nieuwe studenten van Maastricht University en Zuyd Hogeschool in Maastricht is van 16 tot en met 20 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen