Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer excuses voor nieuwe blunder VMBO

Geplaatst opdinsdag 17 juli 2018 - 22:23

Opnieuw heeft VMBO Maastricht excuses aangeboden aan ouders en leerlingen wegens fouten in de communicatie.

Dit keer omdat de toets CKV (Cultuur en Kunstzinnige Vorming) door veel leerlingen toch niet overgedaan hoeft te worden terwijl dat eerder wel gezegd was. Deze leerlingen stonden daar al voldoende voor, blijkt uit een mail van de school dinsdagavond aan ouders.

'Definitief'
Op 12 en 13 juli liet de school 'definitief' weten welke hersteltoetsen elke individuele leerling nog moest maken. Dinsdag blijkt dat ,'definitief' toch niet zo stellig te zijn, want CVK vervalt voor veel leerlingen alsnog.

Lees ook: Chaos lijkt compleet bij VMBO na schrappen herexamen

Geen veranderingen
De school belooft dat er verder geen veranderingen in de pijplijn zitten. De overige inhaaltoetsen blijven staan. Enkele ouders reageren boos. Ze hebben vorige week al laten weten dat hun kind alle CVK-toetsen hadden gemaakt en ingeleverd. "Jullie maken het leven van kinderen en hun gezin er niet plezieriger op!", schrijft een ouder aan school.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen