Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een rijstrook open op A67 na dodelijk ongeval

Geplaatst opmaandag 29 juli 2019 - 14:42

Verkeer op de snelweg van Venlo naar Eindhoven heeft tot in de loop van de avond te kampen met de gevolgen van een dodelijke aanrijding ter hoogte van Asten.

Aan het begin van de middag botsten daar drie vrachtwagens in de staart van een file tegen elkaar.

Gevaarlijke stoffen
Een chauffeur overleefde het ongeval niet, twee anderen raakten gewond. Een van de wagens is geladen met gevaarlijke stoffen en lekt volgens de brandweer 'een bepaald zuur.' Dat zou geen gevaar voor de omgeving opleveren.

Omleiding
Meteen na het ongeval werd de snelweg richting westen afgesloten. Verkeer at uit de richting Venlo richting Eindhoven moet, wordt omgeleid via de A73 en de A2. Rond 16:30 uur werd de linkerrijstrook weer vrijgegeven.

De vrachtwagen die met gevaarlijke stoffen geladen is, wordt na de avondspits weggesleept.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen