Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een record voor Chantal Blijft Slapen

Geplaatst opvrijdag 13 november 2015 - 10:00

Dat de logeerpartijtjes van Chantal Janzen goed worden bekeken is niet nieuw, donderdagavond vestigde het programma Chantal Blijft Slapen een nieuw record.

Ruim 1,8 miljoen kijkers zagen hoe de Tegelse de nacht doorbracht met Gordon en Timor Steffens. Daarmee is het de meest bekeken aflevering van het programma ooit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Alleen het Achtuurjournaal trok donderdag - met ruim 2 miljoen - meer kijkers.

Goed begin
Het tweede seizoen van Chantal Blijft Slapen begon twee weken geleden. Toen werd ook al een record gevestigd: de aflevering met Bonnie St. Claire en Johnny de Mol - de ex van Janzen - kwam uit op 1,7 miljoen kijkers. Volgende week gaat de presentatrice op bezoek bij Beau van Erven Dorens en Kees Tol. Daarna klopt ze nog aan bij Martijn Krabbé, Willeke Alberti en Hardwell.

Ondanks de hoge kijkcijfers, kan het natuurlijk zomaar zijn dat je Chantal Blijft Slapen donderdag hebt gemist. Geen nood: hieronder een paar hoogtepunten.

Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment
Video: RTL Entertainment

Gebruik je de app? Bekijk de video's dan bovenaan in de mediabox.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ook Dance, Dance, Dance wint een TV-Beeld
ANP
Chantal, Timor en Dylan Haegens genomineerd
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen