Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een Nederlandse winnaar Grote Prijs van Maastricht

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 17:59

Frank Schuttert heeft de Grote Prijs van Maastricht gewonnen tijdens Jumping Indoor Maastricht.

Dat gebeurde in een hele spannende barrage waarin hij Leopold van Asten uit Ysselsteyn met 17 honderdste versloeg.

Van Asten verslagen
Frank Schuttert uit Ommen bleef in barrage foutloos op Queensland E en was met 35,31 net iets sneller dan Leopold van Asten (35,48). Tien ruiters en amazones hadden zich geplaatst voor de barrage onder wie Willem Greve.

Video: L1

Nederlandse winst
De laatste keer dat een Nederlander het JIM won was in 2014, toen was Maikel van der Vleuten de snelste. Van Vleuten pakte tijdens deze editie in het MECC het brons. De vierde plek was voor Willem Greve, waardoor de top-4 geheel oranje was.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen