Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een domper: Max Verstappen valt uit op Mugello

Geplaatst opzondag 13 september 2020 - 15:15

De race is voor de tweede week op rij voor Max Verstappen teleurstellend geƫindigd. Hij viel vlak na de start uit in de Grote Prijs van Toscane.

De Limburger begon nog als derde op het circuit van Mugello. Hij leek goed weg te komen bij de start, maar daarna viel zijn bolide terug en werd hij door een andere coureur geraakt. Verstappen belandde in de grindbak en dat betekende einde race.

Klaar mee
"Dit is natuurlijk niet normaal. Dat het twee wedstrijden achter elkaar gebeurt. Ik ben er klaar mee en heb er niet zoveel zin meer in", reageert Verstappen teleurgesteld. In de pitbox merkte de 22-jarige coureur al dat er wat mis was met de motor. Hij vermoedt dat het om dezelfde problemen gaat als op Monza.

Teruglezen: Max Verstappen crasht vlak na start GP Toscane

Veelbelovend
Vooraf was de coureur van Red Bull nog optimistisch over race. "Tot nu is het een heel veelbelovend weekeinde voor ons. We herstellen ons hier voor vorige week op Monza."

Motorproblemen
Vorige week viel Verstappen op Monza uit met motorproblemen. De start was al matig, omdat hij van een vijfde startplek terugviel naar de zevende plaats.

Het is de derde keer dit seizoen voor de Red Bull-coureur dat hij de finish van een Formule 1-race niet haalt. De eerste keer gebeurde dat in de eerste race van het seizoen de Grote Prijs van Oostenrijk.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen