Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een Blokker in Limburg dicht

Geplaatst opwoensdag 19 oktober 2016 - 6:58

Na de aankondiging dat Blokker haar filiaal in het centrum van Kerkrade sluit, gaat ook de vestiging op de Heerlerbaan dicht.

De Blokker op de Heerlerbaan is onderdeel van het winkelcentrum Giesen- Bautsch, dat daarmee een van zijn trekkers verliest.

Beleid
De sluiting van het warenhuis past binnen het beleid van Blokker Holding in Amsterdam om kleinere filialen, die onder de verwachte rendementseisen blijven, niet langer in de markt te houden. De moedermaatschappij wilde geen verdere toelichting geven bij de voorgenomen sluiting.

Lees ook: Blokker vertrekt uit Kerkrade

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Winkelcentrum Giesen-Bautsch Heerlen
Opknapbeurt voor 'verrommelde' Heerlerbaan, maar hoe?
Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg
'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Opgeschrikt Heerlerbaan verkijkt zich op 'inbraaksporen'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen