Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg

Geplaatst opdonderdag 29 december 2016 - 15:52

Na de vestigingen op de Heerlerbaan en in het centrum van Kerkrade, gaat nu ook de Blokker in Hoensbroek dicht.

De winkel aan de Kouvenderstraat zal in januari zijn deuren sluiten. Het is daarmee het derde filiaal in Parkstad dat in korte tijd dichtgaat.

Leeg
De zaak in Hoensbroek staat momenteel al voor de helft leeg en de overgebleven schappen zijn nauwelijks gevuld. De drie medewerkers zijn momenteel bezig aan hun laatste werkweek. Ze moeten op zoek naar een nieuwe baan. De bedrijfsleider zal de winkel de komende weken nog openhouden en proberen om de laatste producten te verkopen.

Rendement
Blokker Holding haalt kleinere filialen die niet voldoende rendement opleveren uit de markt. Na sluiting van de drie genoemde zaken, blijven er nog zeven vestigingen van Blokker over in Parkstad. Het gaat om winkels in Heerlen (Corio Center, Woonboulevard en Heerlerheide), Landgraaf, Kerkrade-West, Brunssum en Simpelveld.

Lees ook: Weer een Blokker in Limburg dicht

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Weer een Blokker in Limburg dicht
'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Blokker vertrekt uit Kerkrade
Adviseur Blokker: 'Liever geen winkel in Limburg'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen