Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg

Geplaatst opdonderdag 29 december 2016 - 15:52

Na de vestigingen op de Heerlerbaan en in het centrum van Kerkrade, gaat nu ook de Blokker in Hoensbroek dicht.

De winkel aan de Kouvenderstraat zal in januari zijn deuren sluiten. Het is daarmee het derde filiaal in Parkstad dat in korte tijd dichtgaat.

Leeg
De zaak in Hoensbroek staat momenteel al voor de helft leeg en de overgebleven schappen zijn nauwelijks gevuld. De drie medewerkers zijn momenteel bezig aan hun laatste werkweek. Ze moeten op zoek naar een nieuwe baan. De bedrijfsleider zal de winkel de komende weken nog openhouden en proberen om de laatste producten te verkopen.

Rendement
Blokker Holding haalt kleinere filialen die niet voldoende rendement opleveren uit de markt. Na sluiting van de drie genoemde zaken, blijven er nog zeven vestigingen van Blokker over in Parkstad. Het gaat om winkels in Heerlen (Corio Center, Woonboulevard en Heerlerheide), Landgraaf, Kerkrade-West, Brunssum en Simpelveld.

Lees ook: Weer een Blokker in Limburg dicht

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Weer een Blokker in Limburg dicht
'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Blokker vertrekt uit Kerkrade
Adviseur Blokker: 'Liever geen winkel in Limburg'
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen