Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg

Geplaatst opdonderdag 29 december 2016 - 15:52

Na de vestigingen op de Heerlerbaan en in het centrum van Kerkrade, gaat nu ook de Blokker in Hoensbroek dicht.

De winkel aan de Kouvenderstraat zal in januari zijn deuren sluiten. Het is daarmee het derde filiaal in Parkstad dat in korte tijd dichtgaat.

Leeg
De zaak in Hoensbroek staat momenteel al voor de helft leeg en de overgebleven schappen zijn nauwelijks gevuld. De drie medewerkers zijn momenteel bezig aan hun laatste werkweek. Ze moeten op zoek naar een nieuwe baan. De bedrijfsleider zal de winkel de komende weken nog openhouden en proberen om de laatste producten te verkopen.

Rendement
Blokker Holding haalt kleinere filialen die niet voldoende rendement opleveren uit de markt. Na sluiting van de drie genoemde zaken, blijven er nog zeven vestigingen van Blokker over in Parkstad. Het gaat om winkels in Heerlen (Corio Center, Woonboulevard en Heerlerheide), Landgraaf, Kerkrade-West, Brunssum en Simpelveld.

Lees ook: Weer een Blokker in Limburg dicht

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Weer een Blokker in Limburg dicht
'Brede belangstelling voor Big Bazar'
Blokker vertrekt uit Kerkrade
Adviseur Blokker: 'Liever geen winkel in Limburg'
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen