Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer dure schommels gestolen uit speeltuin

Geplaatst opdinsdag 27 maart 2018 - 21:26

Een speeltuin in Grubbenvorst wordt geplaagd door inbrekers die het gemunt hebben op de mandschommels.

Vorige week zijn bij speeltuin Roeffen Mart weer schommels gestolen, schrijft Nieuws uit Horst aan de Maas. Dat gebeurde in januari ook al toen twee soortgelijke schommels werden ontvreemd.

Doorknippen
Zaterdagmorgen werd de diefstal ontdekt door de vrijwilligers van de speeltuin. Met het doorknippen van de kettingen onder de bevestigingsmoeren wisten de daders speeltoestellen mee te nemen.

Op bestelling
De schade zou zo'n kleine 800 euro zijn. De voorzitter van de Stichting Roeffen Mart denkt dat de schommels 'op bestelling' zijn gestolen, zo vertelt hij aan de nieuwssite. Hij denkt dat de toestellen naar het buitenland zijn gegaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen