Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Weer brand in leeg bedrijfspand Passartweg Heerlen

Geplaatst opwoensdag 15 april 2015 - 10:31

Het leegstaande bedrijfspand in Heerlen dat met carnaval vrijwel volledig uitbrandde, heeft woensdagmorgen vroeg opnieuw in brand gestaan.

Rond 0:45 brak er een binnenbrand uit in de voormalige garage aan de Passartweg.

Kwajongens
Een klein uur later had de brandweer de vlammen onder controle. Volgens de politie ontstond de brand door 'een kwajongensstreek.'

Satudarah
Tijdens carnaval woedde er een grote brand in het gebouw, waarbij verschillende huizen in de omgeving een tijd moesten worden ontruimd. Na de brand bleek dat motorclub Satudarah interesse had in het gebouw, en er mogelijk een clubhuis in had willen vestigen.

Foto: Arnaud Nilwik (MGL)

Lees ook:
- Grote brand na uren onder controle
- 'Satudarah had interesse in bedrijfspand Heerlen'
- Mogelijk link tussen brand Heerlen en gaslek Kerkrade

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

'Satudarah had interesse in uitgebrand pand in Heerlen'
Van afpersing verdachte leden Satudarah op vrije voeten
Leden Satudarah opgepakt na vondst drugslab Brunssum
Drie van de vijf arrestanten in Venlo vrijgelaten
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen