Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer autobranden in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 22 augustus 2015 - 0:03

In Maastricht zijn vrijdagavond twee auto's in brand gevlogen.

Omstreeks half twaalf vatte een voertuig aan de Veldstraat vlam. De brandweer werd rond hetzelfde tijdstip ook opgeroepen voor een autobrand even verderop in de Stategaard.

Reeks
De stad wordt de laatste tijd geteisterd door een reeks autobranden. Met de branden van vrijdagavond erbij zijn er al 26 auto's in de as gelegd..

Lees ook: Autobranden houden Maastricht in de greep

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opnieuw auto in brand in Maastricht
Weer autobrand in Maastricht, numero 38
Autobrand Maastricht
Brandweer blust brandende auto in Maastricht
5.000 euro voor gouden tip autobranden in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen