Overslaan en naar de inhoud gaan
Eerst lichte vorst en lokaal glad, vandaag droog met zon/wolkenvelden
Komende dagen droog en vanaf vrijdag in de middag iets zachter

opgesteld 7:00 uur

Tijdens het eerste deel van de vroege ochtend vriest het enkele graden met minima tussen -1 en -3 graden (aan de grond kouder). Het is hier en daar verraderlijk glad en er komen plaatselijk enkele dichte mistbanken voor.
Het blijft vandaag droog en er zijn wolkenvelden en (brede) opklaringen. Tijdens vrij zonnig weer wordt het vanmiddag ongeveer 6 graden. De wind uit O tot ZO is zwak en af en toe matig (2-3 Beaufort).
Vanavond wordt het tijdens (vrij) helder weer snel kouder met temperaturen rond het vriespunt en vorst aan de grond.

Morgen

Tijdens een vrij heldere nacht gaat licht vriezen met minima tussen -1 en -3 graden. Lokaal is gladheid mogelijk door rijpaanslag. De wind uit O is zwak.
In de ochtend zijn er eerst opklaringen, flets zonnetje, en er is sluierbewolking die toeneemt. Donderdagmiddag is het bewolkt en droog. Bij een zwakke tot matige, 2-3 Beaufort, oostelijke wind komen de maxima uit op circa 6 graden.

Verdere vooruitzichten

Vrijdag en in het weekeinde is het volgens Meteo Limburg overwegend droog. Er kan tijdelijk lichte (mot)regen vallen. De temperaturen lopen iets op. Tijdens de middagen wordt het tijdens zonnige perioden 10 graden of iets meer. De nachttemperaturen blijven boven het vriespunt. Het waait matig, meeste wind zaterdag, uit O tot ZO en zondag uit Z tot ZW.