Overslaan en naar de inhoud gaan
Heldere avond en nacht en snel kouder, nanacht/vroege ochtend lichte vorst
Komende dagen droog en kouder dan normaal met lichte nachtvorst

opgesteld 16:30 uur

Het blijft zonnig met enkele stapelwolken. Het is maximaal 12 à 13 graden. Het waait zwak tot matig, 2-3 Beaufort, uit N tot NO.
Na zonsondergang is het onbewolkt en bij een zwakke wind wordt het snel kouder. Op het einde van de avond is het 3 à 4 graden.

Morgen

De nacht verloopt onbewolkt en koud. Bij een zwakke wind uit N tot NO dalen de temperaturen naar 0 tot -2 graden en aan de grond is het kouder.
Overdag is het (vrij) zonnig en er zijn stapelwolken. Het blijft droog. Het wordt maximaal 13 graden. Het voelt frisser aan in de droge lucht en in een zwakke tot matige, 2-3 Beaufort, wind uit NO.

Verdere vooruitzichten

Ook tijdens het weekeinde en begin volgende week is het volgens Meteo Limburg droog en kouder dan normaal. Normaal (langjarig gemiddelde over de afgelopen dertig jaren) zijn rond 25 april maxima van 18 graden. Maxima in het weekeinde rond 14 graden en maandag en dinsdag kan het 15 graden worden. Het is dagelijks (vrij) zonnig met enkele stapelwolken. De wind uit NO is hooguit matig, 3 Beaufort en in de droge lucht voelt het frisjes aan.
Tijdens heldere nachten liggen de minima rond of iets onder het vriespunt.
Vanaf woensdag komen er enkele buien, maar grote regenhoeveelheden zijn deze maand niet meer te verwachten.