Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie
Vanmiddag veel bewolking, op wat (mot)regen na droog, later warm
Morgen warmste dag van de week met 27-28 graden en meer zon

opgesteld 11:30 uur

Er is vanmiddag veel bewolking boven de provincie aanwezig en er is een aantal opklaringen. Er kan tijdelijk lichte regen of motregen vallen. Het is meestal droog. In de namiddag en in het begin van de avond wordt het, bij voldoende zonneschijn 22 graden. De wind uit ZW tot W is matig, 3 Beaufort.

Woensdag

De nacht verloopt droog en zacht. Het wordt niet kouder dan 15 à 16 graden. Er zijn veel wolkenvelden en enkele opklaringen, bij een zwakke ZW wind.
Overdag zijn er wolkenvelden, stapelwolken en geleidelijk brede opklaringen. Tijdens vrij zonnig weer wordt het in de namiddag en in het begin van de avond zomers warm met 27 à 28 graden. Het waait slechts zwak tot matig, 2-3 Beaufort, uit ZW.

Verdere vooruitzichten

Van donderdag (21 juni, langste dag) tot en met zaterdag koelt het bij een matige frisse wind uit NW, in vrij droge lucht, flink af. Het wordt niet meer warm met maxima die duidelijk onder de 20 graden liggen: 17 à 18 graden. Er is bewolking, waaruit vooral donderdag tijdens het eerste dagdeel af en toe wat regen valt, en er zijn opklaringen. Er valt deze hele week géén regen van betekenis.
Vanaf zondag wordt het volgens Meteo Limburg warmer en begin volgende week zijn zomerse temperaturen van meer dan 25 graden zeer waarschijnlijk.