Overslaan en naar de inhoud gaan
Droog weekend en morgen warmer dan vandaag
Begin volgende week buien en vanaf dinsdag afkoeling

De nacht verloopt droog en het wordt vrij helder. Bij een matige, 3-4 Beaufort, wind uit ZW tot W koelt het af tot 9 à 10 graden.
Morgen wordt met een matige wind uit het westen, 3-4 Beaufort en geleidelijk in kracht afnemend, minder warme en kurkdroge lucht aangevoerd. Het wordt half bewolkt met sluierbewolking, stapelwolken en opklaringen. Het blijft droog en het wordt zaterdagmiddag tijdens zonnige perioden maximaal 20 à 21 graden.

Verdere vooruitzichten

Zondag is het volgens Meteo Limburg droog en vrij zonnig. Na een frisse nacht en vroege ochtend met temperaturen van circa 7 graden, wordt het in de middag warmer dan zaterdag met circa 24 graden bij weinig wind.
Begin volgende week vallen er enkele buien; vooral op maandag (met kans op onweer) met tijdens droge zonnige perioden maxima van 23 à 24 graden.
Van dinsdag tot en met donderdag koelt het af tot rond 20 graden bij een stevige wind, 4 Beaufort, uit ZW tot W die ook drogere lucht dan maandag aanvoert. Er vallen enkele buien en er zijn lange droge perioden met af en toe zonneschijn.