Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie
Vanochtend regen, vanmiddag opklaringen en enkele buien
Morgen enkele bui, koningsdag droog en minder wind dan morgen

In de nacht is het geruime tijd droog. Het is (overwegend) bewolkt en het wordt niet kouder dan 13 graden. In de loop van de nacht en tijdens de woensdagochtend is het bewolkt en regenachtig. ’s Middags is het wisselend bewolkt met stapelwolken en opklaringen. In de loop van de middag en avond trekt van het westen uit een aantal buien over Limburg. Het wordt tijdens zonnige perioden maximaal 16 graden. Het waait geleidelijk stevig, 4 Beaufort, uit W.

Verdere vooruitzichten

Morgen (donderdag) is er een afwisseling van stapelwolken en opklaringen te verwachten. Er trekken enkele buien over Limburg met kans op hagel. Het is meestal droog en tijdens zonnige perioden wordt het maximaal 14 graden. De lucht is droog en in een stevige westenwind voelt het fris aan.
Meteo Limburg verwacht er vrijdag (koningsdag) veel bewolking boven Limburg hangt en er zijn opklaringen. Het blijft naar verwachting droog en van tijd tot tijd zien we de zon. Er is niet veel wind, zwak tot matig uit een richting tussen O en Z. Het wordt maximaal 16 à 17 graden.
In het weekeinde is het half tot zwaar bewolkt en er zijn vooral zondag perioden met regen. Tijdens droge perioden en af en toe zonneschijn wordt het maximaal ongeveer 16 graden.