Overslaan en naar de inhoud gaan
Einde avond en vannacht (mot)regen
Komende dagen wisselvallig en geleidelijk veel wind

opgesteld 22:00 uur

Op het einde van de avond is het bewolkt en vanuit het noordwesten gaat het licht regenen. De wind uit W tot NW is zwak en de temperaturen dalen tot 2 à 3 graden.

Morgen

In de nacht is het bewolkt en bij 2 à 3 graden zijn er perioden met regen en motregen; in het heuvelland is er kans op natte sneeuw. De wind uit ZW is zwak tot matig, 2-3 Beaufort.
Overdag is het geruime tijd bewolkt en er zijn perioden met regen. Het is, bij een matige (3 Beaufort) wind uit W tot NW, waterkoud. Het wordt maximaal 8 graden. In de loop van de middag komen er opklaringen en het wordt dan, op een bui na, droog.

Verdere vooruitzichten

Woensdag is het in de ochtend en middag droog. In de avond gaat het regenen. De wind uit Z tot ZW neemt geleidelijk in kracht toe tot 4 Beaufort en in de droge lucht is dat een vrij koude wind. Het wordt later op de dag 10 graden.
Vanaf donderdag wordt het volgens Meteo Limburg ronduit wisselvallig weer met regelmatig regen of buien (mogelijk vrijdag met hagel en onweer) bij een stevige wind uit ZW tot W. Donderdag zijn zware windstoten te verwachten en het wordt tijdelijk zachter met 13 graden. Daarna liggen de maxima rond de normale waarde van 10 graden en ook vrijdag en zaterdag zijn er forse windstoten.