Overslaan en naar de inhoud gaan
Vandaag meer wind dan gisteren, eerst regen, geleidelijk zon/buien
Weekeinde en maandag: buien bij zondag de meeste wind

Na enkele opklaringen raakt het in de nacht bewolkt en er komen perioden met regen. De wind uit Z tot ZO wordt matig, 3 Beaufort, bij 15 à 16 graden.
In de vroege ochtend is het bewolkt en regenachtig. Geleidelijk wordt het half bewolkt met wolkenvelden, stapelwolken en opklaringen. Er trekken enkele buien over de provincie en tijdens droge zonnige perioden wordt het maximaal 22 graden. Het waait geleidelijk stevig, 4 Beaufort, uit ZW.

Verdere vooruitzichten

Volgens Meteo Limburg blijft het in het weekeinde en maandag wisselvallig weer. Er vallen buien, soms met onweer. Tijdens droge en zonnige perioden wordt het maximaal 21 à 22 graden. Zaterdag waait het matig, 3 Beaufort, uit Z. Zondag en maandag is er meer wind uit ZW, zondag tot vrij krachtig 5 Beaufort.
Vanaf volgende week dinsdag komt een krachtig hogedrukgebied naderbij waardoor het stabiel en droog zomerweer wordt. Dinsdag is nog een bui mogelijk. Geleidelijk wordt het zonniger en warmer. Waarschijnlijk wordt donderdag de warmste dag met mogelijk maxima van circa 28 graden.