Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanmiddag zonnig nazomerweer bij weinig wind
Ook morgen droog en vrij warm, daarna afkoeling/stevige wind/buien

opgesteld 12:30 uur

Het is vanmiddag zonnig bij weinig wind. De wind uit Z tot ZW is slechts zwak en af en toe matig, 2-3 Beaufort. Tijdens dit fraaie nazomerweer wordt het geleidelijk aangenaam warm met temperaturen tot ongeveer 21 graden.
In de loop van de avond komt er sluierbewolking en tijdens vrij helder weer koelt het af tot ongeveer 13 graden.

Morgen

In de nacht is het droog en vrij helder met sluierbewolking. Het koelt af tot 8 à 9 graden bij een zwakke (2 Beaufort) zuidelijke wind. Er kunnen enkele (dichte) mistbanken ontstaan.
Overdag is het droog en vrij zonnig. Er zijn enkele wolkenvelden, ook sluierbewolking. Het wordt op de donderdagmiddag met maxima van 22 graden aangenaam warm. Er staat een matige, 3 Beaufort, zuidelijk briesje. Later op de dag komt er meer bewolking.

Verdere vooruitzichten

Vrijdag en in het weekeinde slaat het weer om. Het gaat tot en met het weekeinde stevig waaien, het wordt wisselvallig en het koelt af. Er vallen buien en tijdens het eerste deel van vrijdag en zaterdag zijn er ook langere perioden met regen. Tijdens droge perioden en opklaringen wordt het vrijdag- en zaterdagmiddag nog 17 à 18 graden. Zondag koelt het flink af en dan liggen de middagtemperaturen iets onder de normale waarde van 14 graden. De lucht wordt dan vrij droog en in de wind voelt het fris aan.
Volgende week wordt het geleidelijk droger en warmer.