Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie
Vandaag koel, veel bewolking/enkele opklaringen en kans op wat regen
Na koel weekeinde volgende week geleidelijk zonniger en warmer

opgesteld 7:00 uur

Na een zonnig begin van de vroege ochtend, komt er vanuit het noorden bewolking opzetten. Het wordt half tot zwaar bewolkt en er zijn enkele opklaringen. Er kan af en toe lichte (mot)regen vallen of er ontstaat een bui. Het is meestal droog. Het is koel en alleen bij af en toe zonneschijn wordt het later op de dag hooguit van ongeveer 17 graden. Er staat geleidelijk een stevige wind uit NW, 4 Beaufort. In de droge lucht voelt het fris aan.
Op het einde van de avond is het vrij helder en bij weinig wind wordt het snel kouder: tegen middernacht ongeveer 11 graden.

Zaterdag

In de nacht is het vrij helder en er zijn enkele wolkenvelden. Bij weinig wind uit NW koelt het flink af tot 7 à 8 graden rond zonsopkomst.
Overdag is er veel bewolking waaruit soms lichte regen of motregen omlaag komt. Het is meestal droog. Het is opnieuw ronduit koel weer. Er staat een matige wind uit NW, 3 Beaufort, en in de droge lucht voelt het fris aan. Warmer dan 18 graden wordt het niet.

Verdere vooruitzichten

Ook zondag is er veel bewolking. Er kan een bui ontstaan. Bij een matige noordelijke wind wordt het, alleen bij af en toe zonneschijn, hooguit 18 of 19 graden.
Volgende week is het volgens Meteo Limburg droog en het wordt geleidelijk zonniger en warmer, bij een matig briesje dat draait van N naar ONO. Maandag wordt het maximaal ruim 20 graden en dinsdag circa 24 graden. Vanaf woensdag wordt het waarschijnlijk zomers warm met maxima van iets meer dan 25 graden.