Overslaan en naar de inhoud gaan
Vanmiddag zon en wolkenvelden en bij stevige wind vrij warm
Morgen en zaterdag droog, in het weekeinde 23-25 graden/zondag buien

Vanmiddag zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog. Het waait stevig, 4 Beaufort, uit W. Het wordt maximaal 20 à 21 graden.
In de namiddag en avond komt er meer en dikkere bewolking, waaruit vooral vanavond tijdelijk lichte (mot)regen kan vallen. Later op de avond is het nog 15 à 16 graden.

Morgen

In de nacht is er veel bewolking boven Limburg aanwezig. Het blijft vrijwel overal droog en bij een zwakke tot matige, 2-3 Beaufort, wind uit W is het 13 à 14 graden.
Overdag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft vrijwel overal droog en tijdens zonnige perioden wordt het vrijdagmiddag maximaal 21 graden. De wind uit ZW tot W is matig, 3-4 Beaufort.

Vooruitzichten

Zaterdag wordt volgens Meteo Limburg een vrij zonnige nazomerdag. De temperaturen lopen op tot 23 à 24 graden bij weinig wind uit een richting tussen O en ZO.
Zondag komen de maxima tijdens zonnige perioden naar verwachting uit op 24 à 25 graden bij een zwakke tot matige wind uit richting tussen Z en ZW. De lucht wordt vochtiger waardoor het enigszins drukkend warm kan worden. In de loop van de dag is er kans op enkele buien, mogelijk lokaal met onweer.
Begin volgende week valt er tijdelijk regen, maar dinsdag verloopt waarschijnlijk droog bij weinig wind, en er zijn lange droge perioden met zonneschijn. Daarbij wordt het maandag nog ongeveer 22 graden, waarna het vanaf dinsdag geleidelijk afkoelt.