Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekendtickets voor Pinkpop uitverkocht

Geplaatst opwoensdag 25 april 2018 - 11:39

De weekendtickets voor Pinkpop zijn uitverkocht.

Dat heeft het festival woensdag bekendgemaakt.

Duurder
De prijzen van de weekendkaarten zijn dit jaar met 220 euro voor het eerst boven de 200-eurogrens gestegen. Voor dat geld krijg je dan niet alleen de optredens van onder meer Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars, maar ook een plekje op een van de Pinkpop-campings.

Dagkaarten
Er zijn alleen no
g dagkaarten beschikbaar voor het festival dat op 15, 16 en 17 juni wordt gehouden. Voor alle drie de dagen zijn er tickets, à raison van 100 euro.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV