Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekbladenuitgever A&C Media schrapt titels en banen

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2015 - 13:09

De zondagskranten van A&C Media vallen na deze zomer niet meer in de Limburgse brievenbussen.

De zondagstitels van de uitgeverij worden samengevoegd met de doordeweeks verschijnende weekbladen, die vanaf 15 juli nog maar één keer per week onder een nieuwe titel verschijnen.

Dat maakte Loek Radix, directeur van moederbedrijf Media Groep Limburg, woensdagmorgen bekend.

Banen
De uitgeverij van onder meer De Trompetter en het ZondagNieuws kampt al een tijd met verlies. Behalve het schrappen van uitgaven komt er een reorganisatie, waarbij ook banen geschrapt worden. Exacte aantallen zijn nog niet bekend, maar volgens Media Groep Limburg-directeur Loek Radix gaat het om 'een serieuze reductie.' Op dit moment werken er zo'n 130 mensen bij de uitgever.

De reorganisatie moet jaarlijks een besparing van 3 miljoen opleveren.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

weekbladen
35 banen weg bij A&C Media
Masterplan Chemelot
Masterplan Chemelot: groen, veilig en 5000 nieuwe banen
Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg
Provincie zet mes in advertentie-uitgaven
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen