Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wedstrijd: maak relatiegeschenk voor nieuwe gemeente

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 6:07

De gemeente Beekdaelen bestaat nog niet maar start woensdag wel al met een ontwerpwedstrijd. Ontwerpers en designers worden opgeroepen een relatiegeschenk te maken voor de nieuwe gemeente.

De huidige gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder als de fusiegemeente Beekdaelen.

Balpen
Bij een relatiegeschenk denken de meeste mensen eerst aan een mok of een balpen, maar dat is precies wat Odile Wolfs, waarnemend burgemeester van Onderbanken, niet in gedachte heeft. "Als je een beroep doet op echte creatievelingen, krijg je iets dat past bij deze gemeente." Ze mikt daarbij op kunstenaars en designers.

Serie van 150
De winnaar van de ontwerpwedstrijd kan een commerciële opdracht binnenslepen voor een gelimiteerde serie van maximaal 150 geschenken. Die worden uitgedeeld bij speciale gebeurtenissen zoals een afscheid of jubileum.

Ontwerpers kunnen hun idee tot 1 april insturen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen