Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wedstrijd: maak relatiegeschenk voor nieuwe gemeente

Geplaatst opwoensdag 31 januari 2018 - 6:07

De gemeente Beekdaelen bestaat nog niet maar start woensdag wel al met een ontwerpwedstrijd. Ontwerpers en designers worden opgeroepen een relatiegeschenk te maken voor de nieuwe gemeente.

De huidige gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder als de fusiegemeente Beekdaelen.

Balpen
Bij een relatiegeschenk denken de meeste mensen eerst aan een mok of een balpen, maar dat is precies wat Odile Wolfs, waarnemend burgemeester van Onderbanken, niet in gedachte heeft. "Als je een beroep doet op echte creatievelingen, krijg je iets dat past bij deze gemeente." Ze mikt daarbij op kunstenaars en designers.

Serie van 150
De winnaar van de ontwerpwedstrijd kan een commerciële opdracht binnenslepen voor een gelimiteerde serie van maximaal 150 geschenken. Die worden uitgedeeld bij speciale gebeurtenissen zoals een afscheid of jubileum.

Ontwerpers kunnen hun idee tot 1 april insturen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen