Overslaan en naar de inhoud gaan

Wederom code geel vanwege verwachte onweersbuien

Geplaatst opdinsdag 27 juli 2021 - 15:38

Het KNMI heeft opnieuw code geel afgekondigd voor de provincie Limburg vanwege onweersbuien.

Ook Meteo Limburg verwacht onweersbuien in combinatie met lokaal veel regen. Het is de derde dag op rij dat het KNMI code geel afkondigt.

Hagel
Volgens Meteo Limburg zullen de zonnige perioden van dinsdagmiddag overgaan in een aantal onweersbuien dat over Limburg trekt. Daarbij zal er lokaal veel regen vallen. Daarnaast is er volgens Meteo Limburg ook kans op hagel en windstoten. De verwachting is dat de buien niet zullen blijven hangen, waardoor het in de loop van de avond droog wordt. De temperatuur is dan gezakt naar de 16 graden. De waarschuwing van het KNMI loopt ook dinsdagavond om 23:00 uur af.

Aantal buien
Meteo Limburg verwacht voor de komende dagen geen onweersbuien meer boven de provincie. Woensdag kunnen er nog een aantal buien over Limburg trekken, maar overwegend is het droog bij temperaturen van maximaal 22 graden. Donderdag blijft het waarschijnlijk droog en zal de thermometer wederom rond de 22 graden uitkomen.

Lees hier de volledige weersverwachting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen