Overslaan en naar de inhoud gaan

Websites moeten winkelcentra Sittard en Geleen redden

Geplaatst opvrijdag 26 januari 2018 - 11:28

Een speciale website moet ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar de binnensteden van Sittard en Geleen komen.

Op de websites staat allerlei informatie over winkels en horecazaken. De gemeente wil met de site de beide centra beter onder de aandacht brengen. De hoop dat dit leidt tot meer bezoekers.

Grote leegstand
De binnensteden van Sittard en Geleen hebben al jaren te kampen met grote leegstand en een terugloop van het aantal bezoekers. Eerdere maatregelen, zoals een ander parkeerbeleid, konden het tij niet echt keren.

"De veranderingen in het koopgedrag van de consument en het effect daarvan op de retailsector is een wereldwijd fenomeen", zegt centrummanager Ellen Housmans. "Mensen zoeken tegenwoordig online naar informatie. De grootste uitdaging blijft om klanten te motiveren om naar 'de stad' te gaan."

Eigen site
Beide winkelcentra hebben elk hun eigen website: www.centrumgeleen.nl en www.sittardgenietenvoorop.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen