Overslaan en naar de inhoud gaan

Webshop Kerkrade maatschappelijk ondernemer 2019

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 13:03

De Kerkraadse webshop Allekabels heeft de Sprinc MVO Award ontvangen. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De prijs is een initiatief van het MVO werkgeversplatform voor de regio Parkstad. Aan de award is een geldbedrag van 5000 euro verbonden.

Personeel faciliteren
Allekabels jobcoach Ruby Korver: "We gaan de cheque inzetten om ons personeel verder te faciliteren in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard gaan we ook iets leuks doen met het hele personeel."

Wajong en 50-plus
Allekabels startte in 2005 als eenmanszaak en heeft inmiddels 125 werknemers in dienst, onder wie werknemers met een Wajong-achtergrond en
50-plussers. Ook biedt Allekabels jongeren opleidingsmogelijkheden aan.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen