Overslaan en naar de inhoud gaan

Webshop Kerkrade maatschappelijk ondernemer 2019

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 13:03

De Kerkraadse webshop Allekabels heeft de Sprinc MVO Award ontvangen. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De prijs is een initiatief van het MVO werkgeversplatform voor de regio Parkstad. Aan de award is een geldbedrag van 5000 euro verbonden.

Personeel faciliteren
Allekabels jobcoach Ruby Korver: "We gaan de cheque inzetten om ons personeel verder te faciliteren in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard gaan we ook iets leuks doen met het hele personeel."

Wajong en 50-plus
Allekabels startte in 2005 als eenmanszaak en heeft inmiddels 125 werknemers in dienst, onder wie werknemers met een Wajong-achtergrond en
50-plussers. Ook biedt Allekabels jongeren opleidingsmogelijkheden aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen