Overslaan en naar de inhoud gaan

Webshop Kerkrade maatschappelijk ondernemer 2019

Geplaatst opwoensdag 29 mei 2019 - 13:03

De Kerkraadse webshop Allekabels heeft de Sprinc MVO Award ontvangen. MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De prijs is een initiatief van het MVO werkgeversplatform voor de regio Parkstad. Aan de award is een geldbedrag van 5000 euro verbonden.

Personeel faciliteren
Allekabels jobcoach Ruby Korver: "We gaan de cheque inzetten om ons personeel verder te faciliteren in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard gaan we ook iets leuks doen met het hele personeel."

Wajong en 50-plus
Allekabels startte in 2005 als eenmanszaak en heeft inmiddels 125 werknemers in dienst, onder wie werknemers met een Wajong-achtergrond en
50-plussers. Ook biedt Allekabels jongeren opleidingsmogelijkheden aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen